KLM Health Services als werkgever

KLM Health Services

Particulieren en medewerkers van (internationale) organisaties fit en gezond houden. In Nederland én in het buitenland. Dat is de missie van KLM Health Services.
Dé gezondheidsspecialist op het gebied van werken en reizen
Wij zijn de gezondheidsspecialist als het gaat om werken en reizen. We bieden een divers en compleet dienstenpakket gericht op preventie. Zo adviseren en vaccineren we, verzorgen we medische keuringen en bieden we veiligheidsopleidingen op maat. Maar we zijn ook 24/7 beschikbaar voor medische zorg. En het mooie is: wij zijn er voor iedereen. Dus ook voor niet-KLM-reizigers en -medewerkers.

24/7 zorg, waar ook ter wereld

Het hoofdkantoor van KLM Health Services bevindt zich op Schiphol-Oost. Daarnaast zijn er vestigingen in Den Haag, Amsterdam en op Schiphol-Centrum. Ook op locatie zijn onze zorgprofessionals actief. Zo verzorgen we incompany-trainingen en hebben we een mobiele keurings- en vaccinatietrailer. Met ons wereldwijde artsennetwerk steunen wij bedrijven met reizende werknemers en particulieren die ter plekke hulp nodig hebben.

Historie
KLM Health Services is een dochter van KLM NV en werkt sinds 1995 als zelfstandige organisatie in de driehoek werken, reizen en gezondheid. Dochterbedrijf Airport Medical Services verzorgt medische (ambulance)hulp bij noodsituaties en biedt eerstelijnsgezondheidszorg op Schiphol. Zij beschikt over een gekwalificeerde apotheek waar medicatie direct kan worden afgehaald. Airport Medical Services speelt een adviserende rol bij pandemieën en infectieziektes.

Nieuwe vacatures van KLM Health Services

KLM Health Services heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op Assistentenbanen.nl.

Contactgegevens KLM Health Services

KLM Health Services

Postbus 7700 (SPL/AG)
1117 ZL Schiphol
Tel. 020-6495187

Route KLM Health Services

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.